Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 02 Φεβρουάριος 2016 - Strymonikos Today

kls

kls
Σε απεργιακό κλοιό  και πλήρη ακινησία  αναμένεται ότι  θα βρίσκεται η χώρα την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, ημέρα της γενικής απεργίας που έχουν εξαγγείλει τα συνδικάτα διαμαρτυρόμενα  για το  σχέδιο της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης της κυβέρνησης.  ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ,  ηγούνται της κινητοποίησης και  προσκαλούν σε μαζική συμμετοχή.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

xgr

xgr
Eγκύκλιο προς τα νοσοκομεία της χώρας με οδηγίες για τον αντιγριπικό εμβολιασμό του προσωπικού, την αυστηρή τήρηση των κανόνων προφύλαξης ασθενών και εργαζομένων από τη γρίπη, αλλά και την έγκαιρη χρήση αντιιικών φαρμάκων με τις πρώτες εκδηλώσεις της ίωσης χωρίς να είναι απαραίτητη η εργαστηριακή επιβεβαίωση, αποστέλλει το υπουργείο Υγείας.

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΕΥΕΞΙΑ

odg

odg
Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2015 από το Γαλλικό Οργανισμό Vinci Autoroutes, οι Έλληνες αναδεικνύονται πρωταθλητές στη χρήση κινητού τηλεφώνου, και μάλιστα κατά πολύ πάνω από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

pgmy

pgmy
Η Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Φεβρουαρίου. Αυτή η μέρα σηματοδοτεί την ημερομηνία υιοθέτησης της Σύμβασης για την προστασία των Υγροτόπων στις 2 Φεβρουαρίου 1971, στην ιρανική πόλη Ραμσάρ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

zkx

zkx
Η ανησυχία τον ιό «Ζίκα» ολοένα και αυξάνεται με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να εκπέμπει νέο S.O.S. αφού παρομοιάζει τη νόσο, η οποία μεταδίδεται με το τσίμπημα κουνουπιών, με τον ιό Έμπολα, ο οποίος προκάλεσε το θάνατο 11,000 ανθρώπων στη Δυτική Αφρική.

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΕΥΕΞΙΑ

thn

thn
Ανοιξιάτικη ανάσα μέσα στο χειμώνα με ευχάριστο καιρό για όλη τη χώρα μέχρι τη Πέμπτη. Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε αίθριο καιρό με λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ