Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 21 Φεβρουάριος 2016 - Strymonikos Today

pkt

pkt
Τα λένε όλα τα δύο ρεορτάζ του ΠΑΟΚ Σταυρού και του ΜΑΣ Αετός που δημοσιεύουμε σήμερα... Αφού όλα τα παιδιά χθες μπήκαν και βγήκαν όρθια από εκείνο το γήπεδο ότι άλλο και να πούμε είναι περιτό. Η κατάσταση αυτή αγγίζει πλέον τα όρια του παραλόγου και μακάρι να μην συμβούν κάποια στιγμή τα χειρότερα που όλοι απευχόμαστε..

Κατηγορία ΣΠΟΡ

plc

plc
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων και δράσεων που έχει προγραμματίσει το σχολείο μας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18/02/2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων, εκδήλωση με θέμα: «Πρόληψη ατυχημάτων και ασφάλεια στο σπίτι»

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ
Κυριακή, 21 Φεβρουάριος 2016 00:00

Σας ευχαριστούμε που μας... γονατίσατε!

prth

prth
Οι απίστευτες καθημερινές χιλιάδες επισκέψεις των φίλων αναγνωστών στο site μας που μας καταξίωσαν από την πρώτη στιγμή και μας καθιέρωσαν με τεράστια απόσταση στην πρώτη θέση της έγκυρης τοπικής ενημέρωσης, μας ανάγκασαν εδώ και τρείς - τέσσερις μέρες να περάσουμε σε τεχνικές εργασίες αναβάθμισηςτων προγραμμάτων της λειτουργίας μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

lst

lst
Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την Κυριακή σε όλη τη χώρα. Μόνο στα νοτιοανατολικά αρχικά θα υπάρχουν τοπικές βροχές ή καταιγίδες, με βελτίωση και εδώ από το απόγευμα.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ