Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2016 - Strymonikos Today

prt

prt
''Ολονυχτίς τον πότιζες με το κρασί του Μίδα κι ο φάρος τους ελίκνιζε με τρεις αναλαμπές...'' Ξενύχτησε μεθώντας με το κρασί που έπινε από την κούπα των πρωταθλητών της η Ολυμπιάδα την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

snd

snd
H SEAT, η SAMSUNG και η SAP SE δημιούργησαν μία νέα τεχνολογική συμμαχία προκειμένου να αναπτύξουν projects για το συνδεδεμένο αυτοκίνητο του μέλλοντος.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

vlv

vlv
Την χορήγηση ασφαλιστικής κάλυψης στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ μέσω θεώρησης των βιβλιαρίων υγείας με προυπόθεση τα 50 ένσημα αλλά και την παράταση ασφαλιστικής κάλυψης ανέργων και ασφαλισμένων ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ και ΟΓΑ προβλέπει εγκύκλιος του Υπουργείου Εργασίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

tsgr

tsgr
Ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 17:00 η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους των αγροτών στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

krnr

krnr
Μια νέα στήλη ξεκινά σήμερα στην κορυφαία ηλεκτρονική τοπική εφημερίδα της περιοχής μας και είμαστε σίγουροι πως θα αγκαλιαστεί και αυτή με αγάπη από τους φίλους αναγνώστες όπως όλη η ύλη που φιλοξενούμε καθημερινά.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

nmsf

nmsf
Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο με το παράλληλο πρόγραμμα όπου και περιλαμβάνει σημαντικές ρυθμίσεις για την Δημόσια Υγεία, την Εργασία, την Κοινωνική Αλληλεγγύη, αλλά και την Παιδεία, την Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΕΥΕΞΙΑ

xk

xk
Η οδηγική ασφάλεια είναι ένα θέμα που μας απασχολεί ή από ό,τι φαίνεται δεν μας απασχολεί όταν οδηγούμε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

agm

agm
Με έναν λαμπερό ήλιο που ανεβάζει την ψυχολογία ξεκινά από σήμερα η εβδομάδα. Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου σε όλη τη χώρα.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ