Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 25 Φεβρουάριος 2016 - Strymonikos Today

mtr

mtr
Ένα διαστημικό αντικείμενο, πιθανότατα ένας μικρός αστεροειδής, εξερράγη πάνω από τον Ατλαντικό ωκεανό στα ανοιχτά της Βραζιλίας στις 6 Φεβρουαρίου, αλλά το συμβάν έγινε μόλις τώρα γνωστό.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ntb

ntb
Σε ισχύ έχουν τεθεί οι επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Γενικού Γραμματέα της συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

mkr

mkr
Στο μικροσκόπιο μιας πλειάδας επιστημόνων -αρχαιολόγων, γεωλόγων μηχανικών και άλλων ειδικών- θα μπει το ταφικό μνημείο της Αμφίπολης, στην 29η Επιστημονική Συνάντηση για το Αρχαιολογικό Εργο στη Μακεδονία και στη Θράκη, που θα γίνει στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από τις 3 έως τις 5 Μαρτίου, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συζήτηση που θα ακολουθήσει.

Κατηγορία Πολιτισμός

grtd

grtd
Εντολή στους εισαγγελείς της χώρας να ερευνήσουν και αν χρειαστεί να παρέμβουν όπου διαπιστώσουν ότι παρακωλύεται η συγκοινωνία από τις αγροτικές κινητοποιήσεις έδωσε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη. 

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

prsf

prsf
Σε ένα απέραντο hot spot, χωρίς δόσεις υπερβολής, έχει μετατραπεί η χώρα, μετά το σφράγισμα των συνόρων στην Ειδομένη. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

lstc

lstc
Γενικά βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σήμερα, Πέμπτη (25/2) σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στη Θεσσαλονίκη με τους άνεμους να πνέουν 3 με 4 το πρωί τοπικά 5 μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ