Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 03 Φεβρουάριος 2016 - Strymonikos Today

vpt

vpt
Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 η μεγάλη αθλητική οικογένεια Μπάσκετ του Αριστοτέλη Σταυρού κόβει την πίτα της νέας χρονιάς και ταυτόχρονα θα βραβεύσει τόσο τις διακρίσεις των αριστούχων μαθητών-αθλητών της, όσο και και τη προσφορά ανθρώπων που συνέβαλαν στο να μεγαλουργήσει διαχρονικά το οικοδόμημα του σσυλλόγου!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

rstg

rstg
Δέκα (10) άκρως στοχευμένες επαγγελματικές συναντήσεις μεταξύ στελεχών του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού και εκπροσώπων γαλλικών τουριστικών γραφείων γενικού και θεματικού τουρισμού πραγματοποιήθηκαν στις 19 & 20 Ιανουαρίου στο Παρίσι, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια σύναψης νέων συνεργασιών και να προκαλέσουν προσέλκυση περισσότερων τουριστικών γραφείων από την τουριστικά ώριμη Γαλλία προς την προ του Άθω περιοχή της Χαλκιδικής.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

anrg

anrg
Η ανεργία χωρίζει στα δύο την Ευρώπη. Η Ελλάδα βρίσκεται στη χειρότερη θέση. Οι νέοι Ελληνες και Πορτογάλλοι θεωρούνται «χαμένη γενιά». Η Φινλανδία είναι ο «νέος ασθενής».

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

ses

ses
Σύλλογος επαγγελματιών Σταυρού: Συνάδελφοι-σες Έπαγγελματιες, ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ την ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

pmt

pmt
Λίγες μέρες ως το Σάββατο, ενενήντα αγωνιστικά λεπτά εναντίον της Ελπίδας Βραστών και κάποια χιλόμετρα μέχρι... το γήπεδο της Βαρβάρας χωρίζουν την Αναγέννηση Ολυμπιάδας από το όνειρο του Τίτλου

Κατηγορία ΣΠΟΡ

ksr

ksr
Γενικά αίθριος θα παρουσιαστεί ο καιρός σήμερα Τετάρτη (3/2). Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα και το θερμόμετρο μέχρι τους 17 με 20 βαθμούς το μεσημέρι, από το απόγευμα όμως θα πυκνώσουν τα νέφη και θα αρχίσει να βρέχει στη βόρεια και δυτική Ελλάδα. 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ