Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 11 Απρίλιος 2016 - Strymonikos Today

elmg

elmg
Παπαδόπουλος για τη Νέα Απολλωνία και Μουρόπουλος για τη Νέα Μάδυτο σφράγισαν με πολύ όμορφα γκολ το δραματικό, όπως εξελίχθηκε στην τελευταία φάση του, παιχνίδι του Ελλήσποντου εναντίον του Μέγα Αλέξανδρου μέσα στη Ν. Μάδυτο!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

 

grp

grp

Δίχτυ προστασίας, το οποίο έχει ως στόχο να καλύψει πάνω από 2 εκατομμύρια ανασφάλιστους που εκτιμάται ότι αναζητούν περίθαλψη στη χώρα μας, «στήνει» το υπουργείο Υγείας με τις ρυθμίσεις που προβλέπει στη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), η οποία αφορά τους ανασφάλιστους και είναι σε εφαρμογή από τις 4 Απριλίου.

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΕΥΕΞΙΑ

ert

ert
Έρωτας είναι θαρρώ που γελά σαν παιδάκι μικρό... Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος και η προπορευόμενη στη βαθμολογία του 5ου ομίλου ΑΕ Αγίου Γεωργίου συνέχισε το ταξίδι της για τον Θρόνο του Πρωταθλητή με μια μεγάλη σε έκταση νίκη επί του ΑΣ Αρέθουσα και ήδη βρίσκεται μια ανάσα από τον Τίτλο.

Κατηγορία ΣΠΟΡ
Δευτέρα, 11 Απρίλιος 2016 00:00

Η φωνή της άνοιξης και ο μύθος της

gnp

gnp
Στα σχολεία μας έμαθαν να συνδυάζουμε τον ερχομό της άνοιξης με την άφιξη των πιο χαρακτηριστικών αποδημητικών πουλιών...

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

pxlv

pxlv
Μια τεράστια επιτυχία και μια περήφανη πρόκριση στο Πανελήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών χάρισε στη Νέα Απολλωνία και σε όλο το Δήμο Βόλβης ο αθλητής του ΑΕΣ Ιάσων Ν. Απολλωνίας Γιώργος Πεχλιβανίδης

Κατηγορία ΣΠΟΡ

ktrvr

ktrvr
Μας τα ψιλοχάλασε ο καιρός το Σαββατοκύριακο που πέρασε και το ίδιο ''μπερδεμένος'' συνεχίζει και σήμερα Δευτέρα 11 Απριλίου στην περιοχή μας.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ