Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 13 Απρίλιος 2016 - Strymonikos Today

dmk

dmk
Τα Κομάντος του ΚΕΑΠ και της Δ΄ Μοίρας Καταδρομών και οι Βετεράνοι-Κομάντος του Συνδέσμου Βόλβης αναμετρήθηκαν σήμερα σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου στο γήπεδο των Νέων Βρασνών και όλοι μαζί χάρισαν ένα πλούσιο σε θέαμα και γκολ παιχνίδι στους φιλάθλους και στο κομμάτι της ιστορίας του ποδοσφαίρου που περιέχει πολλές φορές κάποιες ''Ιδιαίτερες αναμετρήσεις'' όπως η συγκεκριμένη που η δύναμη και η φυσική κατάσταση των μάχιμων αντιμετώπισε την τέχνη και την εμπειρία των παλαιμάχων!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

prg

prg
Την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, πραγματοποιήθηκε εκκλησιασμός των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Νέων Βρασνών, στην εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων και μετάλαβαν των Αχράντων Μυστηρίων.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

alxn

alxn
Η επιστροφή του βράχου Στράτου Αλεξινάκη μετά από τραυματισμό, έδωσε στον Αριστοτέλη την ώθηση και την δύναμη κάτω από τα καλάθια για να γκρεμίσει τα Μετέωρα Θεσ/νίκης μέσα στο κλειστό του Σταυρού.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

lst

lst
θύμα ληστείας υπό την απειλή όπλου έπεσε ηλικιωμένος σήμερα 13/4/2016, κατά τις πρωινές ώρες μέσα στο ίδιο του το σπίτι στα Νέα Βρασνά Θεσ/νίκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

stavros5

stavros5
''Του Απρίλη ο ταξιδευτής, στη γη μου ας ξαποστάσει, γιατί είναι τόπος όμορφος και Ηλιογεννημένος'': Με ένα λαμπρό ήλιο να μεσουρανεί στην περιοχή μας σήμερα Τετάρτη 13 Απριλίου ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος με ασθενείς ανέμους.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ