Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 14 Απρίλιος 2016 - Strymonikos Today

kflx

kflx
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση των εργασιών στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Λαγκαδίκια Θεσσαλονίκης, χωρητικότητας πλέον των 2.000 ατόμων, με στόχο να αρχίσει να λειτουργεί από τις 18 Απριλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

snm

snm
Νωρίτερα από τις πάγιες ημερομηνίες των ασφαλιστικών Ταμείων, θα πραγματοποιηθούν οι πληρωμές των συντάξεων Μαΐου 2016 στους δικαιούχους συνταξιούχους όλων των Ταμείων, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση που συνυπέγραψαν ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

amkn

amkn
Όταν ένας οδηγός που εμπλέκεται σε ατύχημα, βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ, η αστυνομία έχει τον τρόπο να δει αν είναι μεθυσμένος κάνοντας ένα απλό αλκοτέστ με το λεγόμενο breathalyzer. Τι γίνεται όμως όταν ο οδηγός προκάλεσε το ατύχημα λόγω του κινητού του;

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

fpa

fpa
Το μέτρο, σύμφωνα με πληροφορίες, πρότεινε η κυβέρνηση και φαίνεται ότι έγινε αποδεκτό από το κουαρτέτο και αυτό που μένει ανοιχτό είναι ο χρόνος εφαρμογής του.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

krxl

krxl
Έτριβαν τα μάτια τους σήμερα στο λιμάνι της Μύρινας στη Λήμνο όταν ένας ψαράς έφερε στην προβλήτα την πραγματικά μεγάλη ψαριά του.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

aerst

aerst
Που λέτε: Ο μόνος δρόμος είναι η ανατολή. Κι αν ο ήλιος βρει στο διάβα του το σύγνεφο θα το παλέψει! (Οδυσσέας Ελύτης). Συνεφιά και κουφόβραση σήμερα Πέμπτη 14 Απριλίου στην περιοχή μας με τον ήλιο να παλεύει εκεί ψηλά για να φέξει τη μέρα.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ