Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 19 Απρίλιος 2016 - Strymonikos Today

vsfm

vsfm
Σε κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων προχωρά ο δήμος Λαγκαδά εναντίον του δήμου Βόλβης προκειμένου να προστατεύσει τα ιδιοκτησιακά του συμφέροντα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

psxrg

psxrg
Χαμόγελα στα χείλη των εργαζομένων έφερε η μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς για τις 3 Μαΐου «μακραίνοντας» έτσι τις μέρες ξεκούρασης των εργαζομένων.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

pstvΑρχίζει στο δήμο Βόλβης η διανομή ειδών στους ωφελουμένους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

pdlt

pdlt
Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ, διοργανώνει στον Σταυρό Θεσ/νίκης & στη Νέα Σάντα το Πρωτάθλημα Δρόμου, τo Σαββατοκύριακο 23 & 24 Aπριλίου 2016.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

mpg

mpg
Με Αργεντίνικο Τάνγκο από τον Θεόφιλο Παπαθανασίου και βαρύ... Χασάπικο από τον αγέραστο Στέργιο Ουτσικούνη ο Αετός Άνω Σταυρού χόρεψε σε ρυθμούς οριστικής σωτηρίας την Δάφνη Ευαγγελισμού και απομάκρυνε οριστικά το ενδεχόμενο συμμετοχής του στα φετινά Play-out και το άγχος των τελευταίων αγωνιστικών.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

krsn

krsn
Καλοκαιρινός θα είναι ο καιρός και σήμερα Τρίτη 19 Απριλίου, σχεδόν σε όλη τη χώρα με πιθανή κορύφωση των υψηλών τιμών της θερμοκρασίας και στην δική μας περιοχή.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ