Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 20 Απρίλιος 2016 - Strymonikos Today

tlft

tlft
«Φωτιά» θα είναι τα Τέλη Κυκλοφορίας 2017 με 1η Άδεια Κυκλοφορίας μετά την 1/1/2006 ή 1/1/2007 τα οποία σήμερα υπολογίζονται με βάση τον κυβισμό του κινητήρα τους και σύμφωνα με το σχέδιο που εξετάζει το οικονομικό επιτελείο θα υπολογίζονται με βάση τις εκπομπές CO2.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

vts

vts
Στην επιστολή του προς τον κ. Βίτσα ο δήμος Βόλβης, χαρακτηρίζει «εσφαλμένη» την άποψη του δήμου Λαγκαδά και επιβεβαιώνει ότι το πρ. δημοτικό σχολείο Βαγιοχωρίου, όπου θα δημιουργηθεί κέντρο φιλοξενίας προσφύγων ανήκει στα διοικητικά όρια του δήμου Βόλβης. Ειδικότερα αναφέρεται:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

olmp

olmp
Η Φλόγα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016» θα ανάψει την Πέμπτη 21η Απριλίου στις 12:00 στην Αρχαία Ολυμπία, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

lzr

lzr
Την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 πανηγυρίζει το Ιερό προσκύνημα του Αγίου Λαζάρου στο χωριό μας και συγκεντρώνει κάθε χρόνο πλήθος προσκυνητών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

krd

krd
Μόνο το 50% της δόσης για οικογενειακά επιδόματα του α' τριμήνου 2016 θα δοθεί στους δικαιούχους από τον ΟΓΑ. Αιτία είναι ότι στα Ταμεία του Οργανισμού μπήκαν τα 70 εκατ ευρώ, από τα 140 εκατ ευρώ, που έπρεπε να καταβάλλει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ελλείψει χρημάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

lrd

lrd
Οι Λυρίδες, η πρώτη βροχή από «πεφταστέρια» της άνοιξης, έκαναν ήδη την εμφάνισή τους στον ουρανό του βόρειου ημισφαιρίου, όπου ανήκει και η Ελλάδα.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

vlvnm

vlvnm
Και πάλι ρυθμοί  Άνοιξης στην περιοχή μας με ελαφρά πτώση της θερμοκαρσίας και ενισχυμένους ανέμους: Μικρή αλλαγή θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Τετάρτη 20 Απριλίου με λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες και βαθμιαία επικράτηση βορειοδυτικών ανέμων 5 με 7 μποφόρ

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ