Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 03 Απρίλιος 2016 - Strymonikos Today

pkth

pkth
Με το εύκολο χθεσινό πέρασμα από την έδρα του ΑΣ Αρέθουσα πάτησε τα.. πενήντα ο Δικέφαλος του Σταυρού παραμένοντας στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας (2ος ισόβαθμος με Νέα Απολλωνία...) και δείχνει πανέτοιμος για το καθοριστικό φινάλε του πρωταθλήματος στις τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν

Κατηγορία ΣΠΟΡ

stxe

stxe
"Οφείλω στον πατέρα μου το ότι ζω και στο δάσκαλο μου το ότι έμαθα να ζω καλά" έχει πει ο Μέγας Αλέξανδρος για το δάσκαλό του, τον Αριστοτέλη και αυτό το στοιχείο του "ευ ζην" που εισήγαγε ο σημαντικότερος φιλόσοφος της αρχαιότητας αποτελεί την ουσία του νέου τουριστικού προϊόντος της Χαλκιδικής που παρουσιάστηκε απόψε υπό την ονομασία "Αριστοτέλης - το 5ο στοιχείο" σε διημερίδα στην Ιερισσό.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

dvt

dvt
«Στρατιώτη μου, τη μάχη θα κερδίσει, όποιος πολύ το λαχταρά να ζήσει. Όποιος το γυρισμό του όρκο δεν κάνει, στρατιώτη μου, τον πόλεμο τον χάνει». Η ΑΕ Αγίου Γεωργίου έδωσε τον όρκο της, πολέμησε γι΄ αυτόν και γύρισε από την έδρα της πιο φορμαρισμένης ομάδας του ομίλου μας αυτή την περίοδο, με σφραγισμένο πλέον το διαβατήριο... του Τίτλου !!!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

pzg

pzg
Με έναν πολύτιμο βαθμό (που λίγο έλειψε στο 90+ να γίνουν τρεις...) επέστρεψε από το Ζαγκλιβέρι ο ΠΑΟΚ Ανοιξιάς διατηρώντας έτσι σταθερά την δυναμική του στόχου της εισόδου στα Play-off του ομίλου μας.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ