Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 07 Απρίλιος 2016 - Strymonikos Today

stv

stv
Μέχρι που θα φτάσουν οι δουλέμποροι; Στη σύλληψη ενός 36χρονου ημεδαπού διακινητή, που αποπειράθηκε να μεταφέρει στην Αθήνα συνολικά 17 πρόσφυγες - μετανάστες ''πακέτο'' σε κρύπτη προχώρησαν χθες αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ast

ast
Το ΕΠΑΛ Σταυρού, με αφορμή τον εορτασμό του 2016 ως έτους Αριστοτέλη και με πρόθεση την ενεργό, εποικοδομητική και συνεχή αλληλεπίδραση εκπαιδευτικών και μαθητών με την τοπική κοινωνία, διοργανώνει Ημερίδα με τίλτο ''Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης - Αυτός ο γνωστός.. άγνωστος''

Κατηγορία Πολιτισμός

skxdv

skxdv
Η 7η Απριλίου φέτος, είναι αφιερωμένη στην πρόληψη και την καταπολέμηση του διαβήτη, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρα Υγείας του ΠΟΥ.

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΕΥΕΞΙΑ

vrv

vrv
«Καθαρόαιμα Γκανιάν» στην τουριστική προβολή για την ευρύτερη περιοχή μας, αποδείχθηκαν ότι είναι 3 από τα 16 τουριστικά projects που δημιούργησε και πραγματοποιεί ο Προαθωνικός Οργανισμός Τουρισμού στην ανατολική Χαλκιδική, με στόχο να «θεματοποιήσει» τις προσφερόμενες τουριστικές μορφές του προορισμού και να προσελκύσει σε αυτήν ταξιδευτές όλες τις εποχές του χρόνου.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

vxan

vxan
Με μοναδικό θέμα τη χθεσινή (5/4/2016) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλβης για τη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στην περιοχή δίπλα στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Βαγιοχωρίου, συνεδρίασε σήμερα το απόγευμα (σ.σ. 6/4/2016) το Δημοτικό Συμβούλιο Λαγκαδά. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

lapr

lapr
Αν και αναμένονται νεφώσεις από το απόγευμα και μετά ο Απρίλιος, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του, δείχνει ότι έχει ''φορέσει πάνω του'' για τα καλά τον ήλιο και σήμερα Πέμπτή 7 Απριλίου τον έχει απλώσει σε όλη την περιοχή μας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ