Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 10 Ιούνιος 2016 - Strymonikos Today

tfr

tfr
Την υδρία με την τέφρα του Αριστοτέλη θα αναζητήσει ο αρχαιολόγος Κώστας Σισμανίδης, αφού είναι πλέον πεπεισμένος ότι αυτή βρίσκεται εντοιχισμένη στα αρχαία Στάγειρα, ανάμεσα στα μαρμάρινα μέλη του τάφου-ηρώου, όπως υποστηρίζει, που ανέσκαψε ο ίδιος το 1996.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

rnt

rnt

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρού ''Μέγας Αλέξανδρος'' σας προσκαλεί στην " Χορευτική Βραδιά" που διοργανώνει το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 και ώρα 20:00 στο ανοικτό αμφιθέατρο Σταυρού Θ εσ/νίκης.

Κατηγορία Πολιτισμός

kldns

kldns
Παραμονή του Αη-Γιαννιού του Κλήδονα, Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016, οι φωτιές του καλοκαιριού θα ανάψουν λίγο παραδίπλα από τον πεζόδρομο της Ασπροβάλτας κάτω από το συντριβάνι και μέσα τους θα καούν, κατά πως θέλει το έθιμο, τα Πρωτομαγιάτικα στεφάνια που είχαν φτιάξει οι κάτοικοι της Ασπροβάλτας.

Κατηγορία Πολιτισμός

eyfr

eyfr
Σε κλοιό κινητοποιήσεων και στη σκιά της τρομοκρατικής απειλής ξεκινά σήμερα το βράδυ το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, το οποίο αναμένεται να προσελκύσει στη Γαλλία χιλιάδες επισκέπτες, ενώ αναμένεται να είναι η πλουσιότερη ευρωπαϊκή αθλητική διοργάνωση που έγινε ποτέ.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

ypv

ypv
Πέντε χρόνια μετά την καταδίκη της χώρας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για παράνομες κτηματογραφήσεις σε τρεις δήμους της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής (Βόλβης, Θέρμης και Κασσάνδρας), πλέον έφτασε η ώρα να πληρωθούν τα πρόστιμα (ήδη έχουν ξεπεράσει σε πληροφορίες τα 60 εκ. ευρώ συνολικά, με 50.000 ευρώ ημερησίως από τον Οκτώβριο του 2011...)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ