Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 16 Ιούνιος 2016 - Strymonikos Today

kys

kys
«Καταφύγιο» στις παραλίες για μερικές δροσιστικές βουτιές θα αναζητήσουν από αύριο οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης και των περισσότερων περιοχών της Βόρειας Ελλάδας, καθώς ο υδράργυρος αναμένεται να «σκαρφαλώσει» στα ύψη!

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

flst

flst
Fly around to stavros Thessalonikis with xk 380 detect with walkera d2 gimbal and xiaomi yi action camera by Γιώργος Τσομπανίδης!

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

mvrg

mvrg
Παρουσία του υπουργού κ. Ανδρέα Μαυρογιαλούρου, ο διευθυντής, ο σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές του ΓΕΛ Ρεντίνας σας προσκαλούν στην Τελετή λήξης της Σχολικής περιόδου 2015 - 2015 και στην απονομή των Τίτλων των αποφοίτων, που θα γίνει την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 στο Αμφιθέατρο Σταυρού Θεσ/νίκης.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

prd

prd
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟ 6ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Κατηγορία Πολιτισμός

glsp

glsp
Tο καλοκαίρι είναι εποχή για ξεκούραση, ηρεμία, χαλάρωση, βόλτες, μπάνια και ώρες ξέγνοιαστο παιχνίδι με τους μικρούς και τις μικρές της οικογένειας. Ενθαρρύνοντας λοιπόν αυτή την παιγνιώδη διάθεση των παιδιών –αλλά και τη δική μας- μπορούμε να παίξουμε μαζί τους δημιουργικά, παιχνίδια που διασκεδάζουν, μυώντας ταυτόχρονα στον κόσμο των εννοιών και της γνώσης.

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΕΥΕΞΙΑ

gmp

gmp
Η προσφορά και η αγάπη των Αφων Γιώργου και Σίμου Μπλέτσα όπως και του Χρήστου Τσουφλίδη για το χωριό τους και τον Άρη Ξηροποτάμου είναι τεράστια και δεν το συζητάμε.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

lkgr

lkgr
Ξεκίνησε από σήμερα Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 να λειτουργεί η λαική αγορά στον Σταυρό Θεσ/νίκης με πλήθος καταναλωτών να επισκέπτεται και να ψωνίζει από τους πάγκους των τοπικών παραγωγών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ