Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 29 Ιούνιος 2016 - Strymonikos Today

afst

afst
Το Φεστιβάλ Βαρβάρας και πάλι κοντά μας. Ο μουσικός καλοκαιρινός πολιτιστικός θεσμός της ευρύτερης περιοχής μας επιστρέφει πιο δυναμικός, ανανεωμένος και πάντα αγαπημενος από μικρούς και μεγάλους με πλήθος ποιοτικών μουσικών καλλιτεχνών και εκδηλώσεων!

Κατηγορία Πολιτισμός

xrb

xrb
Σάββατο 9 Ιουλίου ο χορός του ΠΑΟΚ ΑΝΟΙΞΙΑΣ. Έκλεισε η ημερομηνία για τον καλοκαιρινό χορό της ομάδας της Ανοιξιάς και περιμένει όλους τους φίλους της.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

ansg

ansg
Με νέο πολυμελές Δ/Σ και τον έμπειρο Πέτρο Πετρίδη στην τεχνική ηγεσία, ο ΜΑΣ Στίβος ξεκινά την επιχείρηση ''Ανασυγκρότηση του σωματείου'' που πρόσφατα πέρασε μπόρες και καταιγίδες μετά τον υποβιβασμό του στην Β΄ κατηγορία και την αποχώρηση του προηγούμενου συμβουλίου.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

pgss

pgss
Η εναρκτήρια εκδήλωση του Παγκόσμιου Συνεδρίου «Η Φιλοσοφία του Αριστοτέλη» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Ιουλίου στο χώρο της αγοράς των αρχαίων Σταγείρων, στις 19.00, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του "Έτους Αριστοτέλη", όπως ανακηρύχθηκε από την UNESCO.

Κατηγορία Πολιτισμός

anrg

anrg
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ - ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΩΝ ΚΕΡΔΥΛΛΙΩΝ ΣΕΡΡΩΝ, ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΝΙΓΡΙΤΗΣ, ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΣΕΡΡΩΝ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

vspb

vspb
Καλοκαιρινά δρομολόγια 2016 από Θεσσαλονίκη προς Ασπροβάλτα, Νέα Βρασνά, Σταυρό και Ολυμπιάδα.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

mnpt

mnpt
Μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει ολοκληρωθεί η χαρτογράφηση και η σηματοδότηση των νέων αριστοτελικών διαδρομών που θα ενώνουν τις έξι κοινότητες της Ανατολικής Χαλκιδικής.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ