Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 07 Ιούνιος 2016 - Strymonikos Today

fmt

fmt
Με μια σεμνή και γεμάτη συγκίνηση εκδήλωση, παρουσία πλήθους φίλων και αναγνωστών της η συνδημότισσα μας κα Ζωγραφιά Τσαβέα παρούσιασε επίσημα το 2ο βιβλίο της, το απόγευμα της Δευτέρας 6 Ιουνίου 2016 στο καφέ του Βασιλικού Θεάτρου στην Θεσ/νίκη.

Κατηγορία Πολιτισμός

imrd

imrd
Ο Σύλλογος διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Νέων Βρασνών και η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Βρασίδα Βρασνών διοργανώνουν από κοινού Ημερίδα με θέμα << διαφορετικότητα χαρακτήρα - ο ρόλος της παιδείας και του αθλητισμού στην αντιμετώπιση της >> με εισηγητή τον κύριο Βαρτζόπουλο Δημήτριο διδάκτωρ πανεπιστημίου Βόννης και πρώην υφυπουργού υγείας.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

mdr

mdr
Γράφει η Γιάννα Ευθυμίου: Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη σήμερα η εθελοντική αιμοδοσία που έγινε στο χώρο του Ιατρείου με τη συνδρομή της Μονάδας Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πολυγύρου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

fstj

fstj
Στην Ασπροβάλτα του δήμου Βόλβης πραγματοποιήθηκε και φέτος το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού και Τραγουδιού ( junior )με την συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων από Ρωσία, Ουκρανία, Βουλγαρία, του Μικρασιατικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ασπροβάλτας καθώς και του Ποντιακού Συλλόγου Ασπροβάλτας.

Κατηγορία Πολιτισμός

xrz

xrz
"Χαριζω χαμόγελα". Μια μέρα αφιερωμένη στα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν εκατομμύρια παιδάκια σε όλο το κόσμο. Μια μέρα αφιερωμένη στη φιλανθρωπία στο Αμφιθέατρο Σταυρού!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ntb

ntb
Ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στη χορευτική μας παράδοση, έζησαν στον Ευαγγελισμό, εκατοντάδες χορευτές και επισκέπτες την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, στο 2ο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορών Δήμου Βόλβης που οργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Ο.Π.Α.Π.) του δήμου Βόλβης, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ευαγγελισμού.

Κατηγορία Πολιτισμός

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ