Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 01 Αύγουστος 2016 - Strymonikos Today

mlpr

mlpr
Ένα χρυσό αστέρι και τρίτη θέση στο διεθνή διαγωνισμό γεύσης με τίτλο «Great Taste Awards», που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Μ. Βρετανία από τη συντεχνία των Fine Food, κατέκτησε φέτος το «Μέλι Αρναίας Γεωργάκα», προσθέτοντας μία ακόμη τιμητική διάκριση στο ενεργητικό των παραγωγών πρωτογενούς τομέα της Ανατολικής Χαλκιδικής.

Κατηγορία Φαγητό

ydtr

ydtr

Εκτός από ακόμα ένα φιλόδοξο σχέδιο που θα βοηθούσε στη μετακίνηση επισκεπτών προς την περιοχή μας έμεινε ο Στρυμονικός κόλπος και η προοπτική  κατασκευής υδατοδρομίου για την ανάδειξη και την ευκολότερη πρόσβαση στην Αμφίπολη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

fts

fts
Χωρίς φωτισμό εδώ και οχτώ μήνες η έξοδος της Εγνατίας Οδού προς την πόλη του Λαγκαδά (στο ύψος των Λαγυνών) και τον κόμβο της Ασσήρου.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

tpkt

tpkt
Με ένα εντελώς αλλαγμένο εκπαιδευτικό σύστημα θα έρθουν αντιμέτωποι από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη οι μαθητές των δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων της χώρας, καθώς το υπουργείο Παιδείας δρομολόγησε ήδη αλλαγές, ανάμεσά τους μειώσεις ωρών διδασκαλίας και εξεταζόμενων μαθημάτων, περιγραφική αξιολόγηση μαθητών (πιλοτική εφαρμογή φέτος), ενιαίο τύπο δημοτικού σχολείου αλλά και μελέτη των μικρών μαθητών στο σχολείο κι όχι στο σπίτι.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

deprt

deprt
Οι ρυθμίσεις των οφειλών προς τη ΔΕΗ χωρίς προκαταβολή δεν θα ισχύουν για τις περιπτώσεις που γίνει διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω χρέους, διευκρινίζει η ΔΕΗ σε ανακοίνωσή της.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

frmk

frmk
Από σήμερα  Δευτέρα 1η Αυγούστου 2016 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τους δικαιούχους δωρεάν φαρμακευτικής περίθαλψης. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κατοχή ΑΜΚΑ, ενώ ο έλεγχος για την παροχή δωρεάν φαρμακευτικής περίθαλψης θα γίνεται από 1η Αυγούστου στην ιστοσελίδα της ΗΔΙΚΑ.

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΕΥΕΞΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ