Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 18 Αύγουστος 2016 - Strymonikos Today

xrdg

xrdg
Τα μικρά Αγγελούδια της Παιδικής χορωδίας της Νέας Μαδύτου γιορτάζουν τα είκοσι χρόνια λειτουργίας της χορωδίας τους και μας προσκαλούν την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016 στην πλατεία της Ν. Μαδύτου όπου και θα γιορτάσουν τα γενέθλια τους με την παράσταση ''Η κυρία Σιντορέ''

Κατηγορία Πολιτισμός

glnt

glnt
Μέσα στους θρύλους του γεωλογικού πάρκου της Νυμφόπετρας και κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νυμφοπετρας επιστρέφει και διοργανώνει καλοκαιρινη λαϊκοποντιακη βραδιά με ζωντανή μουσική στις θρυλικές Νυμφοπετρες!

Κατηγορία Πολιτισμός

vlst

vlst
Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ "ΠΡΕΜΙΕΡΑ" στη Νέα Μάδυτο γίνεται πλέον και ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.

Κατηγορία Νυχτερινή Έξοδος

arp--

arp--
Μια ουσιαστική συνεργασία ανάμεσα στην Ομοσπονδία Συνδέσμων Τουριστικών Γραφείων FedHATTA και τον Προαθωνικό Οργανισμό Τουρισμού, η οποία αφορά προώθηση 12 καταγεγραμμένων τουριστικών μορφών αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο «ταξίδι στον κόσμο» της οργανωμένης προσπάθειας των επαγγελματιών της ανατολικής Χαλκιδικής.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

tlds

tlds
''Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας στη Β΄κατηγορία, αλλά έχουμε κερδίσει το δικαίωμα να μη φοβόμαστε κανέναν με την δουλειά και την ομάδα που φτιάξαμε από πέρυσι και θα ενισχυσούμε κι άλλο φέτος''.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ