Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 19 Αύγουστος 2016 - Strymonikos Today

odpr

odpr
Φυλακίζεται η μνήμη; Ξεχνιούνται οι ρίζες; Λησμονιούνται οι Χαμένες Πατρίδες; Ποτέ και από κανέναν! Ο Μικρασιατικός Πολιτιστικός σύλλογος Ασπροβάλτας "Ελλήσποντος" σας προσκαλεί το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Αυγούστου στο Αμφιθέατρο Ασπροβάλτας σε δύο βραδιές αφιερωμένες στην Μικρασιατική καταστροφή και στις μνήμες του τόπου! 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

msp

msp
Το «Μουσείο  Βρασνών :  Ορυκτών και  Πετρωμάτων  Β. Ελλάδας – Λαογραφικό» στο πλαίσιο των μουσειοπαιδαγωγικών  δραστηριοτήτων του, διοργανώνει  εκπαιδευτικά προγράμματα που αφορούν την σημασία των ορυκτών και πετρωμάτων καθώς  και του παραδοσιακού λαϊκού  πολιτισμού  στην ζωή των ανθρώπων

Κατηγορία Πολιτισμός

antrp

antrp
Την ανατροπή ενός επιβατικού τουριστικού σκάφους αντιλήφθηκε ένας οδηγός ταχυπλόου 200 μέτρα περίπου από το λιμάνι της Ουρανούπολης.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

trxpf

trxpf
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα από Καβάλα προς Θεσσαλονίκη, λίγο πριν τα διόδια Προφήτη - Ευαγγελισμού.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

xlkn

xlkn
Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στην ιστιοπλοΐα στα 470, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ