Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 22 Αύγουστος 2016 - Strymonikos Today

akdxv

akdxv
Την έναρξη πρότυπων τμημάτων υποδομών Ακαδημίας Ποδοσφαίρου πάνω στις σύγχρονες αθλητικές μεθόδους διδασκαλίας, με προπονητή τον Κωστή Χάβο ανακοίνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Ελλήσποντος Νέας Μαδύτου.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

 

alxn

alxn
Φετινό ξεκίνημα για τον Αριστοτέλη Σταυρού με ένα πολύ ευχάριστο νέο: Τετάρτη 24 Αυγούστου και ώρα 8.00 μ.μ. καλούνται όλοι οι παίκτες γεννηθείς 1999-2000 για την έναρξη του εφηβικού τμήματος μετά από πολλά χρόνια!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

pngr

pngr

Για μια ακόμα χρονιά το Σκεπαστό του Δήμου Βόλβης με την πλούσια πολιτιστική του παράδοση αναδεικνύει τα ήθη και τα έθιμα του, μέσα απο το καθιερωμένο 4ημερο εκδηλωσεων του πανηγυριού για τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου.

Κατηγορία Πολιτισμός

thgb

thgb
Την Τρίτη 23 Αυγούσου στο Σταυρό: Η Μπέττυ αρραβωνιάζεται για χάρη του πατέρα της μ’ έναν εργατικό και καλοσυνάτο νέο, τον Κώστα, ο οποίος εργάζεται στο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών του πατέρα της, του κυρίου Περικλή.

Κατηγορία Πολιτισμός

epkr

epkr
«Κρούσματα ελονοσίας στον οικισμό Αγίου Βασιλείου του Δήμου Λαγκαδά»

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

knst

knst
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟ∆ΟΥ ΚΑΙ ΘΗΡΑΜΑΤΑ: 1) Καθορίζουμε την διάρκεια της κυνηγετικής περιόδου για τον κυνηγετικό έτος 2016 - 2017 από 20 Αυγούστου 2016 μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2017

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

flgr

flgr
Εντυπωσιακή η τελετή λήξης των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Η «χρυσή» Κατερίνα Στεφανίδη σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ