Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 24 Αύγουστος 2016 - Strymonikos Today

pkx-

pkx-
Μια πρεμιέρα φωτιά με δύο συγκλονιστικά τοπικά ντέρμπυ μεταξύ Άρη Ξηροποτάμου - ΠΑΟΚ Σταυρού και Θύελλα Περιστερώνα - ΑΕ Αγίου Γεωργίου ανοίγει το φετινό πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Α΄ κατηγορίας.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

nkgr

nkgr
Ατσάλωσε όσο ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια το ρόστερ του ο φετινός Ελλήσποντος Νέας Μαδύτου και δείχνει έτσι την οργάνωση του, την στόχευση στις κινήσεις του, αλλά και την δίψα των ανθρώπων του για μεγάλα πράγματα φέτος!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

plc

plc
Αλλαγές στη διάρθρωση των αστυνομικών τμημάτων και των τμημάτων ασφαλείας και στη Θεσσαλονίκη φέρνει το αρμόδιο υπουργείο, με Προεδρικό Διάταγμα που οποίο αναμένεται να υπογραφεί εντός του Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

entpm

entpm
Γλυπτά στην άμμο της Ολυμπιάδας με θέμα τον Αριστοτέλη από την εικαστικό Δήμητρα Λαμπρέτσα, την Κυριακή 28 Αυγούστου το πρωί.

Κατηγορία Πολιτισμός

ent

ent
Εορταστικό διήμερο με τίτλο «Αριστοτελικά Εντυπώματα» διοργανώνουν τα Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αριστοτέλης 2.400 χρόνια» του Δήμου Αριστοτέλη, το Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Αυγούστου.

Κατηγορία Πολιτισμός

vskn

vskn
Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες επιλογής των εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

itlsm

itlsm
Ισχυρή σεισμική δόνηση 6 βαθμών σημειώθηκε τα ξημερώματα στην κεντρική Ιταλία, σκοτώντας ανθρώπους και εξαφανίζοντας από τον χάρτη χωριά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ