Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 30 Αύγουστος 2016 - Strymonikos Today

ddls

ddls
Συλλαλητήριο το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο άγαλμα του Βενιζέλου, διοργανώνει η ΓΣΕΕ μαζί με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

nmth

nmth
Ποινική δίωξη σε βάρος πέντε ατόμων για έργα φαντάσματα  της  πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης, κόστους περίπου 1,1 εκατ. ευρώ, άσκησε ο εισαγγελέας διαφθοράς Θεσσαλονίκης, Αχιλλέας Ζήσης.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

arp--

arp--
Σε μια συγκυριακά δύσκολη για τον ελληνικό τουρισμό χρονιά η τουριστική Προαθωνική Χαλκιδική έδειξε να αντέχει, αυξάνοντας τα ποσοστά των αφίξεων επισκεπτών γύρω στο 2% - 5% στο γενικό σύνολο, ενώ προορισμοί όπως η Αμμουλιανή και η Ολυμπιάδα έφτασαν να σημειώνουν πληρότητες της τάξης του 95 – 100% για δύομιση συνεχόμενους μήνες.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

krsmp

krsmp
Άλλη μία νέα υγειονομική βόμβα "έσκασε" στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Νέα Καβάλα Κιλκίς.

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΕΥΕΞΙΑ

mnesf

mnesf
Περίεργος θάνατος 32χρονου, που είχε μπει παράνομα στο Άγιον Όρος. Ο νεαρός άντρας, που κατάγονταν από την Καρδίτσα και έμενε στη Σαλαμίνα, έπεσε από ύψος 17 μέτρων από μπαλκόνι στην Μονή Εσφιγμένου, η οποία εδώ και 4 δεκαετίες είναι υπό κατάληψη από ζηλωτές μοναχούς…

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

smtr

smtr
Για πρώτη φορά μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή και τον μαρτυρικό θάνατο του τελευταίου μητροπολίτη της Σμύρνης -του εθνοϊερομάρτυρα Σμύρνης Χρυσoστόμου, ο οποίος κατακρεουργήθηκε από τον όχλο κατά την ανακατάληψη της πόλης από τον τουρκικό στρατό- το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης εξέλεξε ως μητροπολίτη Σμύρνης τον μέχρι τώρα αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου, αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίο Σαμαρά.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ