Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 09 Αύγουστος 2016 - Strymonikos Today

xnks

xnks
Με την πίκρα και την αγανάκτηση να είναι στοιχεία παραπάνω από εμφανή, ο Δήμαρχος Αμφίπολης Κώστας Μελίτος, μίλησε για τον τύμβο Καστά και για τις μέχρι τώρα ενέργειες που ΔΕΝ έχουν γίνει από τη σημερινή κυβέρνηση, προκειμένου να αξιοποιηθεί το μεγάλο αυτό μνημείο, που πριν από 2 χρόνια, «τράβηξε» πάνω του το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

frtg

frtg
Στο μέτρο της απαγόρευσης κίνησης φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου προχωρά η ΕΛΑΣ εν όψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου, για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

krvn

krvn
«Ασυνήθιστα μεγάλος αριθμός κεραυνών έπεσαν τα ξημερώματα στην Κεντρική Μακεδονία, 27.400 το τελευταίο 24ωρο, μέσα σε 6 ώρες περίπου στις 12:00 τα μεσάνυχτα» υποστήριξε στο  ΑΠΕ-ΜΠΕ ο μετεωρολόγος του ΕΛΓΑ του αεροδρομίου Μακεδονίας Μιχάλης Σιούτας.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

pnk

pnk
Με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη,  Νίκου Τόσκα, επιστρέφονται από αύριο, 10 Αυγούστου 2016, οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους κατά την εορταστική περίοδο του Δεκαπενταύγουστου.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ