Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 11 Σεπτέμβριος 2016 - Strymonikos Today

mgxr

mgxr
Μήνυμα αφύπνισης, φρεσκάδας με νέα παιδιά, ετοιμότητας του σωματείου και ενότητας με τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό του και στήριξε με μεγάλη συμμετοχή τον ετήσιο χορό του, έστειλε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου ο Μέγας Αλέξανδρος Νέας Απολλωνίας!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

gsmsv

gsmsv
Αγαπητοί γονείς και παιδιά: Αφού πρώτα σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλα τα προηγούμενα χρόνια, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αυριο Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της Ακαδημίας του Βρασίδα Βρασνών.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

gsmsx

gsmsx
Πρώτο...  κουδούνι και έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αύριο Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και όλη η συντακτική ομάδα μας στέλνει τις θερμότερες ευχές της για καλή πρόοδο στους μαθητές όλων των σχολείων της ευρύτερης περιοχής μας όπως επίσης και ευχές για καλή δύναμη σε εκπαιδευτικούς, και γονείς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

mdknx

mdknx
Τεράστιας ψυχολογικής σημασίας που του δίνει αυτοπεποίθηση για τη νέα κατηγορία και ιστορική πρόκριση που τον στέλνει στην Γ΄ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΜ πέτυχε πριν από λίγο ο Ηρακλής Μοδίου μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ Ανοιξιάς!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

pkpr

pkpr
Επειδή πάντοτε η αξία του ηττημένου δίνει αξία στον νικητή, ανατιλαμβανόμαστε όλοι όσοι ασχολούμαστε με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στην περιοχή μας πόσο μεγάλη και σπουδαία ήταν η χθεσινή νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ Σταυρού επί της Θύελλας Περιστερώνα και το διαβατήριο που πήρε ο ασπρόμαυρος Δικέφαλος για την επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣΜ.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

fgrs

fgrs
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το Σάββατο 10/9, σε δασική έκταση στην ευρύτερη περιοχή της Μονής Χιλανδαρίου στο Άγιον Όρος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

thsb

thsb
Παραμένει σε εξέλιξη η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς χθες το πρωί σε τέσσερα μέτωπα στη Θάσο με κυριότερο αυτό στον Πρίνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ