Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2016 - Strymonikos Today

ffth

ffth
Ένα σπάνιο φαινόμενο το οποίο έχει παρατηρηθεί στην Ελλάδα ειδικά τους θερινούς μήνες αλλά όχι σε αυτήν την έκταση είναι υπεύθυνο για την καταστροφική πυρκαγιά στη Θάσο.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

kprf

kprf
Κύπριοι εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων και αναπτυξιακών φορέων φιλοξενήθηκαν για τέσσερις ολόκληρες ημέρες στην προαθωνική χερσόνησο, πραγματοποιώντας θεματική εκπαιδευτική επίσκεψη και ακολουθώντας τμήματα των χαρτογραφημένων προσκυνηματικών περιηγήσεων της περιοχής, όπως αυτές περιλαμβάνονται στην έκδοση με τίτλο «Προσκυνηματικές Διαδρομές»

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

ktlt

ktlt
Ο καταλύτης αναλαμβάνει να μειώνει τα ρυπογόνα για την ατμόσφαιρα καυσαέρια που παράγονται από τον κινητήρα.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

tms

tms
Στρατιωτικές ασκήσεις (ΤΑΜΣ ''ΣΑΡΙΣΑ 2016'') θα πραγματοποιηθούν στο πρώην στρατόπεδο θαλασσίας εκπαιδεύσεως Βρασνών, στις επόμενες ημέρες και κατά τις ώρες που αναγράφονται στο παρακάτω έγγραφο το οποίο έστειλε το Γενικό επιτελείο στρατού προς ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

fpkst

fpkst
Σε ύφεση είναι όλα τα μέτωπα της πυρκαγιάς, η οποία εκδηλώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου στο νησί της Θάσου, σύμφωνα με την πυροσβεστική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

asmk

asmk
Ασημένιο ήταν το 8ο κατά σειρά μετάλλιο που κατάκτησαν οι Έλληνες αθλητές στο Ρίο με τον Παναγιώτη Τριανταφύλλου στην ξιφασκία!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ