Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2016 - Strymonikos Today

lklg

lklg
Σε ηλεκτρονικό μητρώο σχεδιάζει να καταγράψει όλους τους κατόχους αδειών πωλητών σε λαϊκές αγορές η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, η οποία προωθεί νομοσχέδιο με αλλαγές στο υπαίθριο εμπόριο και στόχο να μπει τάξη συνολικά σε αυτού του είδους την εμπορική δραστηριότητα.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

arstg

arstg
«ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ ΕΟΡΤΗΝ» είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου η Τοπική Διοίκηση Χαλκιδικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) στη Χανιώτη του Δήμου Κασσάνδρας.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

elgx

elgx
Εκτεταμένους ελέγχους, ειδικά στα διευρωπαϊκά οδικά δίκτυα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και στις εθνικές οδούς πραγματοποιούν τα Μικτά Κλιμάκια Ελέγχου της Αντιπεριφέρειας Μεταφορών και Επικοινωνιών, που επανενεργοποιήθηκαν, με πρωτοβουλία της διοίκησης της Περιφέρειας.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

mmls

mmls
Ακόμα δύο χρυσά μετάλλια στους 15ους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα η Ελληνική αποστολή των Γιγάντων της Ψυχής !

Κατηγορία ΣΠΟΡ

ystv

ystv
Μεγάλη δεσποτική εορτή της Χριστιανοσύνης, με την οποία τιμάται κάθε χρόνο στις 14 Σεπτεμβρίου η διπλή ανεύρεση του Σταυρού πάνω στον οποίο μαρτύρησε ο Ιησούς Χριστός. Στη χώρα μας γιορτάζουν ο Σταύρος και η Σταυρούλα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

omek

omek
Από νωρίς η Θεσσαλονίκη άρχισε να γεμίζει με Πόντιους που έφταναν από κάθε γωνιά της Ελλάδας όπου υπάρχει Ποντιακό αίμα. Σύλλογοι, ενώσεις, σωματεία, παρέες, απλοί άνθρωποι με λεωφορεία, με ΙΧ, με μηχανάκια, με ποδήλατα, με τα πόδια κατέβαιναν στην Διεθνή Έκθεση για να βοηθήσουν να επιτευχθεί το ρεκόρ και για να ζήσουν κάτι ανεπανάληπτο !

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ