Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 18 Σεπτέμβριος 2016 - Strymonikos Today

pxrp

pxrp
Συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και νίκες (μετά από αυτές του κυπέλλου...) ο Δικέφαλος του Σταυρού πιστοποίησε την εξαιρετική φόρμα που διανύει και πέτυχε μια τεράστια νίκη γκρεμίζοντας το κάστρο του Άρη Ξηροποτάμου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας !

Κατηγορία ΣΠΟΡ

aemd

aemd
Τεράστιας βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας πέτυχε η ΑΕ Αγίου Γεωργίου επί της Θύελλας Περιστερώνα, μέσα στο ουδέτερο γήπεδο της Νέας Απολλωνίας !

Κατηγορία ΣΠΟΡ

alv

alv
Πόσο όμορφο, πόσο σπάνιο και πόσο συγκινητικό για τον κάθε πατέρα να βλέπει τα παιδί του όχι μόνο να μεγαλώνει και να γίνεται παλικάρι, αλλά να το αντιμετωπίζει στα ίσα ως αντίπαλο πλέον, μέσα στους αθλητικούς χώρους και στις αρχές του Ευ αγωνίζεσθαι !

Κατηγορία ΣΠΟΡ

mdkr

mdkr
Το ιδανικό ξεκίνημα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (και στη νέα κατηγορία του) για τον Ηρακλή Μοδίου μέσα στον Διγενή Κρυονερίου γέμισε με χαρά και χαμόγελα όλο το Μόδι και τους ανθρώπους του σωματείου!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

mgab

mgab
Μέγας Αλέξανδρος και Φοίνικας Σχολαρίου διαστάρωσαν τα ξίφη τους μέσα στη Νέα Απολλωνία και μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς στην χθεσινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας ΕΠΣΜ.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ