Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 02 Σεπτέμβριος 2016 - Strymonikos Today

mpng

mpng
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη ετοιμάζονται να γιορτάσουν και φέτος στην Μαυρούδα του Δήμου Βόλβης την Γέννηση της Θεοτόκου στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

krzgp

krzgp
Στο πλευρό δύο νέων παιδιών, στους οποίους ύστερα από ένα τραγικό ατύχημα, οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το αριστερό πόδι, βρίσκεται η Ιερισσός Χαλκιδικής που προσπαθεί να στηρίξει οικονομικά τις προσπάθειες αποκατάστασης της υγείας τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

zfrf

zfrf
Ήταν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της 21ης Ιουλίου του 1974, όταν δεκαπέντε μεταγωγικά στρατιωτικά αεροσκάφη NORATLAS απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο της Σούδας με προορισμό τη φλεγόμενη Κύπρο...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ssmn

ssmn

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η διημερής εκδήλωση, με τίτλο «Αριστοτελικά Εντυπώματα», που διοργάνωσαν τα Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca στο Δήμο Αριστοτέλη για τα «2.400 χρόνια Αριστοτέλη», υπό την αιγίδα του Δήμου Αριστοτέλη, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του Foundation G. Sciacca, καθώς και του Συλλόγου Πτυχιούχων «Αριστοτέλης» του Παντείου Πανεπιστημίου.

Κατηγορία Πολιτισμός

knlr

knlr
Ύστερα από μία μαραθώνια διαδικασία, που διήρκησε 66 ώρες, βγήκε "λευκός καπνός" από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης καθώς ολοκληρώθηκε η δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ