Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2016 - Strymonikos Today

aptst

aptst
Πολύ καλά στην υγεία τους είναι οι δύο χειριστές του ελικοπτέρου Apache AH-64D που κατέπεσε στις 9 το πρωί της Τρίτης στον Στρυμονικό κόλπο, κατά τη διάρκεια της μεγάλης στρατιωτικής άσκησης με την επωνυμία «Σάρισα 2016». 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

pnpst

pnpst
Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, μέσω του «Διεπιστημονικού Κέντρου Αριστοτελικών Μελετών», είναι πρωτοπόρος της ιδέας για την ανακήρυξη από την UNESCO του 2016 ως «Επετειακού Έτους Αριστοτέλη», καθώς συμπληρώνονται 2400 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου Μακεδόνα φιλοσόφου.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

aptsf

aptsf
Σε πραγματικό θρίλερ εξελίχθηκε η διάσωση ενός εκ των δύο χειριστών του Απάτσι που έπεσε το πρωί μπροστά στην παραλία του πρώην στρατοπέδου θαλασσίας εκπαιδεύσεως Βρασνών Θεσ/νίκης.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

aptsp

aptsp
Συναγερμό στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας σήμανε η πτώση ελικοπτέρου τύπου Απάτσι σήμερα το πρωί στη θαλάσσια περιοχή Βρασνών Θεσ/νίκης. Το ελικόπτερο συμμετείχε στην στρατιωτική άσκηση «ΣΑΡΙΣΑ 2016» και λόγω της άμεσης και ψύχραιμης αντιμετώπισης του προβλήματος που παρουσιάστηκε στο σκάφος από τους δύο χειριστές του, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

το πρωί στη θαλάσσια περιοχή Βρασνών Θεσσαλονίκης.
το πρωί στη θαλάσσια περιοχή Βρασνών Θεσσαλονίκης.
Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

elsx

elsx
Οι καιρικές συνθήκες και το κυκλοκόνιο φαίνεται ότι επέδρασαν αρνητικά στη φετινή παραγωγή της πράσινης επιτραπέζιας ελιάς Χαλκιδικής, με τους εμπλεκόμενους να κάνουν λόγο για «περίεργη», «μέτρια», αλλά και «κακή» χρονιά και σε κάθε περίπτωση να εκτιμούν ότι η παραγωγή θα κινηθεί σε χαμηλότερα επίπεδα από πέρυσι.

Κατηγορία Φαγητό

apts

apts
Κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή Βρασνών Θεσσαλονίκης, επιθετικό ελικόπτερο Απάτσι της Αεροπορίας Στρατού κατά τη διάρκεια άσκησης. 

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ