Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 22 Σεπτέμβριος 2016 - Strymonikos Today

agn3

agn3
Σε λίγες μέρες ξεκινά το πρωτάθλημα της Α΄ Γυναικών ΕΚΑΣΘ και οι Αμαζόνες του Αριστοτέλη Σταυρού ετοιμάζονται πυρετωδώς ανεβάζοντας ολοένα και περισσότερο τους ρυθμούς της προετοιμασίας τους υπό από την επίβλεψη του κόουτς Λάζαρου Κουτσιανούδη.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

algsx

algsx
Οι φίλοι των αλόγων απ’ όλη την Ελλάδα, δίνουν ραντεβού στο Σχολάρι του δήμου Βόλβης, στην 6η Πανελλήνια Πορεία Ελεύθερης Ιππασίας για ένα συναρπαστικό τριήμερο με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

algs

algs
Σε εφαρμογή θα τεθεί από τον Νοέμβριο ο νέος τρόπος αναθεώρησης των αδειών οδήγησης, κυρίως για ηλικιωμένους άνω των 80 ετών και για άτομα με αναπηρία.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

srs

srs
Μερικές εικόνες απλά δεν περιγράφονται με λόγια… Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

pprst

pprst
Εκατόν είκοσι παιδιά από τις προνοιακές δομές (ορφανοτροφεία, ιδρύματα κτλ.) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφέρειας του Μπλαγκόεβγκραντ της Βουλγαρίας συναντήθηκαν το προηγούμενο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 για πέντε ώρες στις όχθες του ποταμού Στρυμόνα και διασκέδασαν με δραστηριότητες όπως ιππασία, τοξοβολία, αντιπτέριση (μπάντμιντον) και «flyingfox».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ismr

ismr
Η ισημερία συμβαίνει δύο φορές τον χρόνο, όταν ο άξονας της γης ευθυγραμμίζεται παράλληλα και σε ορθή γωνία με τον άξονα του ηλίου με αποτέλεσμα η νύχτα και η ημέρα να έχουν ίση διάρκεια σε οποιοδήποτε σημείο της γήινης επιφάνειας.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

prtm

prtm
Το καλοκαίρι τελείωσε και είναι καιρός να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες για την φθινοπωρινή προετοιμασία του αυτοκινήτου μας.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ