Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 28 Σεπτέμβριος 2016 - Strymonikos Today

kormst

kormst
Η Κορμίστα βρίσκεται κάτω από το μοναστήρι της Παναγιάς της Εικοσιφοίνισας, στις βορειοδυτικές υπώρειες του Παγγαίου, σε υψόμετρο 300 μ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

gpb

gpb
Ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας - Βόλβης σε συνεργασία με την Birdlife International και την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία διοργανώνει την Ευρωπαική Γιορτή Πουλιών για φέτος, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στην Απολλωνία και στο δασύλλιο της Νέας Μαδύτου.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

lvrk

lvrk
Στην τελική ευθεία για τη λειτουργία εθνικού δικτύου παρακολούθησης των λιμνών της Ελλάδας βρίσκεται το Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων – Υγροτόπων του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

anpsm

anpsm
Ενώ κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της 16χρονης Άννας Τερζίδου που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 8 Σεπτεμβρίου από τον Περιστερώνα Θεσ/νίκης, συνεχίζονται ασταμάτητα οι έρευνες για το νεαρό κορίτσι με τεράστια κινητοποίηση των αρχών, κατοίκων του Περιστερώνα και των γύρω οικισμών και φορέων που συνεργάζονται στην προσπάθεια αυτή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

zglv

zglv
Με μεγαλοπρέπεια και θρησκευτική κατάνυξη τίμησαν τη μνήμη της Νεομάρτυρος Αγίας Ακυλίνας της Ζαγκλιβερινής, οι κάτοικοι του Ζαγκλιβερίου και πιστοί από τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

pdtr

pdtr
Πράσινο φως για τη δημιουργία Παιδιατρικού Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη ανάβει, καθώς, σύμφωνα με εκτιμήσεις του υπουργού Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή, αναμένεται μέχρι το τέλος του χρόνου να λυθεί το θέμα του οικοπέδου όπου θα κτιστεί.

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΕΥΕΞΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ