Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 08 Σεπτέμβριος 2016 - Strymonikos Today

prlmp

prlmp
Ιδανικό ξεκίνημα με τα πρώτα μετάλλια της Ελλάδας στους Παραολυμπιακούς: "Χρυσός" ο Κωνσταντινίδης, "χάλκινος" ο Ζησίδης αντίστοιχα στη σφαίρα κατηγορίας F32

Κατηγορία ΣΠΟΡ

grmn

grmn
Ευθεία επίθεση στην ομοσπονδία από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας και υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Β. Γραμμένος κατηγόρησε τη διοίκηση Γκιρτζίκη για παράλειψη σκοπιμότητας όσον αφορά την εκλογική επιτροπή.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

algs

algs
Ο περιορισμός των μαθημάτων που εξετάζονται τον Ιούνιο, η μετατροπή των τριμήνων σε τετράμηνα, η επέκταση της ενισχυτικής διδασκαλίας, η πιλοτική περιγραφική αξιολόγηση, ο εξορθολογισμός της ύλης, η μείωση των ωρών διδασκαλίας, η αλλαγή του τρόπου εφαρμογής βιωματικών δράσεων και συνθετικών εργασιών, καθώς και η θέσπιση της ημέρας σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού, είναι οι αλλαγές που θα ισχύσουν από φέτος σε όλα τα γυμνάσια της χώρας.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

kmvs

kmvs
Μια ανάσα, έστω και μικρή, τόσο για όλους εμάς που κατευθυνόμαστε οδικώς προς Θεσ/νίκη και μπαίνουμε στην Ευκαρπία και φυσικά πολύ περισσότερο για τους Θεσσαλονικείς, αποτελεί η ολοκλήρωση του ανισόπεδου κόμβου της Ευκαρπίας που παραδίδεται σε λίγες μέρες στην κυκλοφορία!

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ