Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 - Strymonikos Today

lmndm

lmndm
Η δεύτερη μεγαλύτερη λίμνη της Ελλάδας, η Βόλβη, και η φτωχή αδελφή της, η Κορώνεια, που παλεύει να αναγεννηθεί, δεν βροντοφωνάζουν να τις προσέξεις. Αν το κάνεις όμως δεν θα το μετανιώσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

exknm

exknm
Κοινοτική επιδότηση 70% και άτοκο δάνειο για δαπάνες εργασιών ανώτατου ύψους 25.000 ευρώ στις κατοικίες που θα μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας μπορούν να διεκδικήσουν νοικοκυριά τα οποία διαθέτουν οικογενειακό εισόδημα έως και 50.000 ευρώ.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

slps

slps
Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (30-01-2017), ένα άτομο, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

epd

epd
Μέχρι τον Μάρτιο θα ξεκινήσει η νέα δράση του ΕΣΠΑ για την αναβάθμιση υφιστάμενων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων του τομέα υπηρεσιών (λιανικό εμπόριο, εστίαση, ιδιωτική εκπαίδευση).

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

pntvrxΤην άνοιξη του 2017 αναμένεται να τεθεί σε κυκλοφορία το νέο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

dsxrt

dsxrt
Από την Διεύθυνση Δασών Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι με την 4988/27-1-2017 ταυτάριθμη απόφασή μας, αναρτήθηκαν στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ιστοσελίδας της ΕΚΧΑ Α.Ε. https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Entrance_Page.aspx οι ενενήντα τέσσερεις (94) δασικοί χάρτες των προ καποδιστριακών ΟΤΑ (όπως ο κατωτέρω πίνακας) της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 του Ν. 3889/2010 (ΦΕΚ 182 Α΄), όπως ισχύει.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

sps

sps
Γευστικές και υγιεινές, ελαφριές και χορταστικές, αλλά πάνω από όλα απολαυστικές, ιδίως τις κρύες μέρες του χειμώνα, οι σούπες μπορούν να γίνουν η πιο λαχταριστή εναλλακτική σου για ένα ξεχωριστό βραδινό, το πρώτο πιάτο σε ένα τραπέζι και –γιατί όχι;- κυρίως φαγητό!

Κατηγορία Φαγητό

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ