Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 22 Δεκέμβριος 2017 - Strymonikos Today

xlkna

xlkna
Κυριακή 24 Δεκεμβρίου μεσημέρι, παραμονή και Δευτέρα ανήμερα Χριστουγέννων, η Ταβέρνα ''Ο Σάκης'' στον Άνω Σταυρό σας περιμένει με την εκλεκτή κουζίνα και τα εξαιρετικά μουσικά προγράμματα που έχει ετοιμάσει για τις ημέρες εκείνες!

Κατηγορία Νυχτερινή Έξοδος

exnv

exnv
Αυτά τα Χριστούγεννα στην Αρέθουσα έχουν έναν προορισμό διασκέδασης: Το Nuevo Bar γιορτάζει τα δέκα χρόνια λειτουργίας του και σας προσκαλεί όλους για αξέχαστες γιορτινές μέρες... και νύχτες!

Κατηγορία Νυχτερινή Έξοδος

prmthx

prmthx
Φώτισε και φέτος η Παραμυθοχώρα του Στρατωνιου παρέα με δεκάδες παιδικά χαμόγελα. Μια όμορφη γιορτή με κάλαντα, τραγούδια, χορό, λιχουδιές και φυσικά τον Αη Βασίλη!

Κατηγορία Πολιτισμός

pos

pos
Δέκα εκατομμύρια ευρώ θα διανεμηθούν την Κυριακή (παραμονή των Χριστουγέννων) από τη λοταρία του υπουργείο Οικονομικών, με βάση τις δαπάνες των φορολογούμενων με κάρτες ή άλλες μορφές ηλεκτρονικών πληρωμών.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

xriers

xriers
Άνοιξε και φέτος τις πύλες του και σας περιμένει "για να γιορτάσουμε μαζί τα Χριστούγεννα" το "ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ" στην Ιερισσό της Χαλκιδικής.

Κατηγορία Πολιτισμός

smlpn

smlpn
Ένα μυστικό τούνελ που οδηγεί σε ένα παρεκκλήσι εντοπίστηκε στη μονή της Παναγίας Σουμελά στην Τραπεζούντα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Hurriyet.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ