Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 - Strymonikos Today

veik

veik
Με ευλάβεια και κατάνυξη γιορτάστηκε και φέτος η Χάρη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας, στην Βαρβάρα Χαλκιδικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

xrrthc

xrrthc
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΑΕΡΑΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!

Κατηγορία Πολιτισμός

xrft

xrft
Έρχονται οι γιορτές που όλοι περιμένουμε! Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Προοδευτικός Σύλλογος Γυναικών σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Νέας Απολλωνίας, ετοιμάζουν με πολλή αγάπη μια γιορτή για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους!

Κατηγορία Πολιτισμός

emnp

emnp

Ο «εμβληματικός» συνδυασμός «ηρωϊσμού και ανιδιοτέλειας» του Εμμανουήλ Παππά, αποτελεί στο διηνεκές πηγή έμπνευσης και το παράδειγμά του, «είναι σήμερα, ιδίως σήμερα, επίκαιρο και διδακτικό για όλους εμάς, που είμαστε επιφορτισμένοι με την υπεράσπιση του εθνικού και του δημόσιου συμφέροντος», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος σε δηλώσεις του στην τοπική κοινότητα Εμμανουήλ Παππά, στις Σέρρες, αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνου στο μνημειο του Μακεδόνα αγωνιστή της εθνεγερσίας του 1821.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

kg

kg
Μαχαίρι στα επιδόματα τριτέκνων και πολυτέκνων με μικρές αυξήσεις στα ποσά όσων έχουν 1 έως 2 παιδιά φέρνει ο νέος νόμος για τα οικογενειακά επιδόματα που θα καταβάλλονται από 1ης/1/2018 με νέα εισοδηματικά κριτήρια σε λιγότερους από σήμερα δικαιούχους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ansfst

ansfst
Είδαν και αποείδαν  στην κυβέρνηση με το φιάσκο των ανασφάλιστων αυτοκινήτων και αποφάσισαν να λύσουν το πρόβλημα με το χάος των στατιστικών δεδομένων των ΙΧ μια και καλή.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ