Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017 - Strymonikos Today

anst

anst
Μια σειρά διαδρομών περιήγησης που θα συνδέουν σημαντικά μνημεία του αρχαιολογικού χώρου της Αμφίπολης, καθώς και μικρής κλίμακας εργασίες και μελέτες άμεσης προτεραιότητας για την προστασία και ανάδειξη αρκετών μνημείων από αυτά που θα προσεγγίζουν οι επισκέπτες μέσω των προτεινόμενων διαδρομών, πήραν σήμερα το «πράσινο φως» από τα μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ).

Κατηγορία Πολιτισμός

msrx

msrx
Οι μαθητές της Α΄και Β΄Λυκείου Σταυρού και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου σας προσκαλούν στον οικογενειακό χορό που διοργανώνουν το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο κοσμικό κέντρο ''Αρχοντικό'' στον Σταυρό.

Κατηγορία Νυχτερινή Έξοδος

apr

apr
Οι Άγιες μέρες που έρχονται ας φέρουν την ευτυχία στο σπίτι σας και ο καινούργιος χρόνος ας είναι γεμάτος όμορφες στιγμές και πολλά χαμόγελα.

Κατηγορία Επιχειρήσεις

pgt

pgt
Οι λάτρεις της παλαιολιθικής εποχής και των δεινοσαύρων έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο και ζήσουν για λίγο στο μακρινό παρελθόν, μέσα από το θεματικό πάρκο, που έχει στηθεί στην Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη!

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

agmn

agmn
Πριν πολλά, πολλά χρόνια στη Χώρα του Παραμυθιού, υπήρχε μια πόλη που είχε κάτι που την έκανε να ξεχωρίζει από όλες τις άλλες...

Κατηγορία Πολιτισμός

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ