Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2017 - Strymonikos Today

tskn

tskn
Τσικνοπέμπτη με όλη της τη χάρη και τη... νοστιμιά, έκαναν και φέτος οι μαθητές, οι εκπειδευτικοί και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Ασπροβάλτας κρατώντας το έθιμο για ακόμα μία χρονιά !

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

tsknb

tsknb
Μια όμορφη «Τσικνοπέμπτη» πέρασαν σήμερα οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Νέων Βρασνών και όπως γίνεται τα τελευταία 13 χρόνια στο σχολείο μας τηρήσαμε και φέτος το έθιμο!!!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

pdv

pdv
Νέο Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού θα χορηγηθεί στους γονείς από το καλοκαίρι αφού όπως κάνε γνωστό το υπουργείο Υγείας με απόφαση του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα, ανατέθηκε η εκτύπωση του νέου Βιβλιαρίου Υγείας στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΕΥΕΞΙΑ

kkdn

kkdn
Τη δυνατότητα για μεγάλες αναδιαρθώσεις αλλά και διαγραφές σημαντικού μέρους των ληξιπρόθεσμων χρεών των επιχειρήσεων προς τις τράπεζες φέρνει διάταξη του νομοσχεδίου για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

aepr

aepr
Οργή και έντονες συζητήσεις στην κοινότητα των δημιουργών αλλά και των χρηστών μουσικής έχει προκαλέσει το θέμα του διαχειριστικού ελέγχου που διενεργήθηκε στα οικονομικά της ΑΕΠΙ από την Ερνστ & Γιανγκ, το οποίο έφερε στο φως στοιχεία σοκ.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ