Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 - Strymonikos Today

klm

klm
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαμβακιάς  " ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ " σας προσκαλεί την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου στο παραδοσιακό γλέντι που διοργανώνει κάθε χρόνο στην αυλή του σχολείου με λαγάνες, φασολάδα, ταραμά και Σαρακοστιανά.

Κατηγορία Πολιτισμός

bldk

bldk
Ο γευστικός καθημερινός προορισμός για τη Νέα Απολλωνία και όχι μόνο, είναι ένας και είναι η Λαδόκολλα στην κεντρική πλατεία !!!

Κατηγορία ΔΕΞΙΑ

knmf

knmf
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νυμφόπετρας "Μέγας Αλέξανδρος" σας προσκαλεί στις φετινές Καρναβαλικές εκδηλώσεις που διοργανώνει με επίκεντρο την μεγάλη παρέλαση των μασκαράδων και τα παραδοσιακά Κούλουμα της Καθαρά Δευτέρας 2017 στην πλατεία του χωριού !

Κατηγορία Πολιτισμός

klmx

klmx
Τα Παραδοσιακά Κούλουμα στην Ασπροβάλτα σε συνδιασμό με το πέταγμα του χαρταετού στην παραλία της, εδώ και χρόνια έχουν αποκτήσει το δικό τους ξεχωριστό χρώμα! 

Κατηγορία Πολιτισμός

xrt

xrt
Την Καθαρά Δευτέρα έχουμε το έθιμο του πετάγματος του χαρταετού. Από που όμως προέρχεται το συγκεκριμένο έθιμο και ποιά είναι η ιστορία του;

Κατηγορία Πολιτισμός

pnlx

pnlx
Στις 6 Ιουνίου αρχίζουν οι πανελλαδικές εξετάσεις για τα Επαγγελματικά Λύκεια και στις 7 Ιουνίου για τα Γενικά Λύκεια σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε και επίσημα από το υπουργείο Παιδείας.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ