Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 27 Απρίλιος 2017 - Strymonikos Today

xvg

xvg
Κάλεσμα στους συμπολίτες του να συμμετέχουν στην εκδήλωση ενημερωτικού χαρακτήρα το Σάββατο 28/4/2017 στις 11 το πρωί στην Πλατεία Ελευθερίας των Σερρών για να αποτρέψουν ενδεχόμενη περικοπή στην πρόνοια το επόμενο διάστημα, κάλεσε χθες ο πρόεδρος του Συλλόγου κινητικά αναπήρων μιλώντας ως συντονιστής της Επιτροπής Υγειονομικών και χρονίως πασχόντων ευπαθών ομάδων Γιάννης Χουβαρδάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

dkpr

dkpr
Ανακοινώνεται από την ΔΕΔΔΗΕ ότι για την ενίσχυση, βελτίωση & επέκταση των δικτύων της ΔΕΗ, την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 και από ώρα 08:00 π.μ έως 14:30 μ.μ θα γίνει ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ σε όλους τους οικισμούς παραπλεύρως της Εγνατίας οδού από κόμβο Βρασνών έως περιοχή Ριβιέρα Ασπροβάλτας με όλα τα καταστήματα, επιχειρήσεις, αντλιοστάσια, εκκλησίες κ.λ.π.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

tsk

tsk
Ούζο, τσικουδιά, τσίπουρο, ράκη. Τα ελληνικά ποτά διατηρούν το δικό τους φανατικό κοινό που τα προτιμά έναντι των ξενόφερτων αλκοολούχων. Η ιστορία τους, άλλωστε, στον ελλαδικό χώρο χρονολογείται αιώνες πίσω !

Κατηγορία Φαγητό

lmnps

lmnps
“Καθορισμός χρονικής περιόδου προστασίας των ιχθυοπληθυσμών για λόγους αναπαραγωγής - απαγόρευση ενάσκησης αλιείας στη λίμνη Βόλβη, στο ποταμό Ρήχιο και σε όλα τα ρέοντα ύδατα που εκβάλουν στη λίμνη”

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ssmg

ssmg
Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 21:24 με επίκεντρο 5 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ