Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 06 Απρίλιος 2017 - Strymonikos Today

txst

txst
Τη δημιουργία ενός πολιτιστικού τόξου, μιας τουριστικής διαδρομής δηλαδή, που θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Χαλκιδική, τα Αρχαία Στάγειρα και την Αμφίπολη, έχει ετοιμάσει το προαθωνικό γραφείο τουρισμού, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και τον δήμο Αμφίπολης.

Κατηγορία Πολιτισμός

anthc

anthc
Αμέτρητα λουλούδια, πολλά όμορφα φυτά, διάφορα διακοσμητικά δένδρα, θα σας περιμένουν πάνω σε ένα όμορφο ανοιξιάτικο και ανθοφόρο μωσαϊκό χρωμάτων στην πλατεία της Νέας Μαδύτου το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου !

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

tsrk

tsrk
Γιατί ψήνουμε τσουρέκια το Πάσχα; Γιατί τσουγκρίζουμε αυγά; Πώς τα σοκολατένια αυγά και η λαμπάδα έγιναν δώρο από τους νονούς; Η ιστορία & οι συμβολισμοί τους:

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

msb

msb
Με μεγάλη χαρά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελισσουργού ''Αγιος Γεώργιος'' σε συνεργασία με τον πάτερ Μελέτιο Τσόγκα και τον επίτροπο Δημήτρη Γραμμενούδη φιλοξενήσαμε την Τετάρτη 5 Απριλίου, τις τάξεις Ε' και Στ' δημοτικού σχολείου Νέας Απολλωνίας στην εκκλησία μας καθώς και στο Λαογραφικό Μουσείο του χωριού !!!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

mrtlx

mrtlx
Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 μαθητές/τριες εκπαιδευτικοί και γονείς του Γυμνασίου Αρέθουσας συμμετείχαν στον 12ο Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος στα 5 χλμ με πολύ καλές επιδόσεις και χρόνους!

Κατηγορία ΣΠΟΡ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ