Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 07 Απρίλιος 2017 - Strymonikos Today

vmtr

vmtr
Σημεία – σταθμούς της πολιτιστικής διαδρομής «Στάγειρα – Αμφίπολη – Θεσσαλονίκη» επισκέφθηκαν 4 Τούρκοι tour operators, στο πλαίσιο συμμετοχής τους σε 4ημερο ταξίδι εξοικείωσης (3 – 6 Απριλίου) με τίτλο «από τον Αριστοτέλη στο Μεγαλέξανδρο».

Κατηγορία Πολιτισμός

oaed

oaed
Από την Παρασκευή 7 Απρίλίου, καταβάλλεται το Δώρο Πάσχα στους τακτικά επιδοτούμενους άνεργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

tmsp

tmsp
Ένα πανάρχαιο έθιμο που επαναλαμβάνεται εδώ και 245 χρόνια, θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο γραφικό οικισμό των Πετροκέρασων Δήμου Λαγκαδά. Το χωριό έχει το «ιερό δικαίωμα», μοναδικό στον κόσμο, να φιλοξενεί τον Τίμιο Σταυρό, που έρχεται από την Ι.Μ. Ξηροποτάμου Αγ. Ορους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

kmpng

kmpng
Αλυσιδωτές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ερώτηση 38 κυβερνητικών βουλευτών με την οποία ουσιαστικά ζητούν αποποινικοποίηση του ελεύθερου κάμπινγκ.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

smklk

smklk
Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 07.43 το πρωί της Παρασκευής στη Χαλκιδική.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

deprt

deprt
Σε αλλαγές στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο για όσους είναι ήδη ενταγμένοι σε αυτό και για όσους πρόκειται να υπαχθούν πρόκειται να προχωρήσει το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

tgnnv

tgnnv
Το Δημοτικό Σχολείο Νέων Βρασνών σε συνεργασία με την εταιρεία ανακύκλωσης masterScrap, θα συλλέγει και θα ανακυκλώνει απόβλητα βρώσιμων-μαγειρικών ελαίων, τα γνωστά «τηγανέλαια».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ