Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 17 Μάιος 2017 - Strymonikos Today

ntlk

ntlk
Στον εντοπισμό και τη σύλληψη μελών κυκλώματος, το οποίο δραστηριοποιείται σε διευκόλυνση παράνομης εισόδου αλλοδαπών στο εσωτερικό της ελληνικής επικράτειας, προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

 

pngx

pngx

Για ακόμη μία χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογός Ν. Βρασνών διοργανώνει λαμπρές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις προς τιμή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, πολιούχων των Νέων Βρασνών!

Κατηγορία Πολιτισμός

apndtb

apndtb
ΣΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ! ΜΠΟΡΕΙΤΕ! Αγαπητοί Συνδημότες, καλούμε όλους να στηρίξουμε την πολύ σημαντική και αξιέπαινη πρωτοβουλία της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ (στην οποία υπάγεται ο Δήμος μας), και Υπεύθυνος για τις περιοχές Ασπροβάλτας – Βρασνών είναι ο κος Τιαλιάκας Χρήστος και ο κος Μητάκος Νικόλαος, να αγοραστουν Απινιδωτες Καρδιακης Αναζωογονησης και να τοποθετηθούν σε σημεία ¨Σταθμούς¨ (π.χ.: στο Αστυνομικό Τμήμα, ή το εστιατόριο Κωνσταντινούπολη) που βρίσκονται όλο το 24ωρο ανοιχτά και θα μπορούν να σπεύσουν σε σημεία που υπάρχει επείγον επεισόδιο ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

gnxf

gnxf
Ο Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Ασπροβάλτας παραμένοντας πάντα σταθερός στην αξία της διατήρησης της Ιστορικής Μνήμης, τελεί Μνημόσυνο υπέρ των 353.000 θυμάτων της Γενοκτονίας του Πόντου και μας καλεί κοντά του, στο Δημαρχείο της Ασπροβάλτας Θεσ/νίκης την Παρασκευή 19 Μαίου 2017 !

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ