Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 02 Μάιος 2017 - Strymonikos Today

agln

agln
Την έλευση του ιερού λειψάνου της Αγίας Ισαποστόλου Ελένης από τη Βενετία, όπου βρίσκεται, στην Αθήνα, για πρώτη φορά στην ιστορία, ανακοίνωσε η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

plms

plms
Έναν πήλινο μικρόκοσμο, γεμάτο θεούς, ανθρώπους, ιδεολογίες και οράματα 7.500 ετών, συνθέτουν και καταδεικνύουν τα 672 ειδώλια -«μορφές από τα βάθη του χρόνου» πλασμένες «από χώμα και νερό»- που παρουσιάζονται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της έκθεσης «Ειδώλιο. Ένας μικρόκοσμος από πηλό».

Κατηγορία Πολιτισμός
Τρίτη, 02 Μάιος 2017 00:00

Γενική απεργία στις 17 Μαΐου

aprgm

aprgm
Την πραγματοποίηση 24ωρης Γενικής Απεργίας την Τετάρτη 17 Μαΐου αποφάσισαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΓΣΕΕ, με τη συμμετοχή της ΓΣΕΕ της ΑΔΕΔΥ και άλλων κοινωνικών φορέων.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

klmr

klmr
Ένα τεράστιο καλαμάρι που ζυγίζει σχεδόν 8 κιλά αλίευσε ένας επαγγελματίας ψαράς στην Πρέβεζα, ο οποίος όπως φαίνεται έχει… άστρο όταν πρόκειται για μεγάλες ψαριές!

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

eyzn

eyzn
Το γύρο του κόσμου κάνει τα τελευταία 24ωρα η φωτογραφία του 25χρονου εύζωνα Κωνσταντίνου Λούσια, ο οποίος πριν λίγες ημέρες δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης των μελών της Προεδρικής Φρουράς στην Αδελαΐδα της Νότιας Αυστραλίας, ο θεοφιλέστατος επίσκοπος Δορυλαίου κ. Νίκανδρος, μίλησε μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, για την Ελλάδα και τις δύσκολες ώρες που περνάει.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ