Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 21 Μάιος 2017 - Strymonikos Today

mplf

mplf
Nέα καταγγελία, η οποία σχετίζεται με το διαδικτυακό παιχνίδι «Μπλε Φάλαινα», έφθασε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

rftng

rftng
Από τη Γη των Πηγών και τα νερά της Αρέθουσας, στο ''κουπί'' και στις φυσικές ομορφιές του Νέστου στο Παρανέστι Δράμας, οι μαθητές του Γυμνασίου Αρέθουσας έζησαν μοναδικές εμπειρίες !

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

rsd

rsd
Με πρωτοβουλία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδας, εξαμελές Press Trip Ρώσων Τουριστικών Αρχισυντακτών Δημοσιογράφων επισκέφθηκε και γνώρισε από κοντά την περιοχή μας τόσο στον τομέα της Γαστρονομίας και των τοπικών προιόντων και γεύσεων, όσο και στους υπόλοιπους τομείς της πολιτιστικής, ιστορικής και φυσικής κληρονμιάς του τόπου μας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

kkdn

kkdn
Δυνατότητα «επανεκκίνησης» σχεδόν σε 500.000 μικροοφειλέτες προς ασφαλιστικά ταμεία, φυσικά πρόσωπα ή επιχειρήσεις, παρέχουν αποφάσεις που θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα και θα δίνουν τη δυνατότητα ρύθμισης των χρεών μέχρι και σε 120 δόσεις, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Αυγή που επικαλείται κυβερνητικές πηγές.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

estr

estr
Απλούστευση διαδικασιών έκδοσης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος μέχρι τέλη Μαίου

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

tlkpg

tlkpg
Καταφθάνουν δεκάδες χιλιάδες «ραβασάκια» με τσουχτερά πρόστιμα, τα οποία θα λάβουν τις επόμενες ημέρες οι κάτοχοι 89.225 οχημάτων, που ανήκουν σε 40.120 ΑΦΜ.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ