Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 23 Μάιος 2017 - Strymonikos Today

kzn17

kzn17

Μεγάλη η συμμετοχή κοινού, επισκεπτών και εθελοντών στις εκδηλώσεις γαστρονομίας του Kouzina 2017 στην Ολυμπίάδα και στην Βαρβάρα Χαλκιδικής! Κορυφαίοι εκπρόσωποι Τύπου μετέφεραν την εικόνα και την κληρονομιά των οικισμών της περιοχής μας στον κόσμο !!

Κατηγορία Φαγητό

apst

apst
Την Κυριακή 28 Μαίου 2017 ο Μικρασιατικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ασπροβάλτας θα παρουσιάσει τα χορευτικά του τμήματα και το καλεντάρι των δράσεων του τη χρονιά που μας πέρασε στην εκδήλωση που διοργανώνει με τιτλο ''21ο Απόσταγμα χρονιάς'' .

Κατηγορία Πολιτισμός

dtrf

dtrf
Ημερίδα με θέμα ''Διατροφή κατά την τρίτη ηλικία, τα πρέπει και τα μή'' πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 23 Μαίου στη Νέα Μάδυτο με αρκετά μεγάλη συμμετοχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

itlst

itlst
Ολοκληρώθηκε ο μαθητικός διαγωνισμός, “In viaggio con Aristotele” («Ταξιδεύοντας με τον Αριστοτέλη»), που διοργανώθηκε στη Ρώμη από την Πρεσβεία της Ελλάδας στην Ιταλία, σε συνεργασία με τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής, το «Διεπιστημονικό Κέντρο Αριστοτελικών Μελετών» (ΔΙ.Κ.Α.Μ.) του ΑΠΘ και κρατικά Κλασσικά Λύκεια της Ρώμης, στο πλαίσιο του Επετειακού Έτους Αριστοτέλη.

Κατηγορία Πολιτισμός

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ