Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 26 Μάιος 2017 - Strymonikos Today

amn

amn
Ο Σύλλογος Νέων Ξηροποτάμου σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας, τις εκδηλώσεις αφιερωμένες στην Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 και ώρα 18:00 μ.μ. στο Ηρώο Πλατείας Ξηροποτάμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

gnkf

gnkf
Εκπαιδευτικοί και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου, με επικεφαλής της γιορτής, τον δάσκαλο του Τ.Ε κ. Αγάπιο Καλαϊτζίδη τιμήσαμε την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων στο Φιλαδέλφιο του Δήμου Βόλβης!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

knnt

knnt

Κόμβο παροχής κοινωνικών υπηρεσιών και πληροφόρησης για την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού και την προώθηση της απασχόλησης μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κεντρικής Μακεδονίας,αποκτά ο δήμος Βόλβης.

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΕΥΕΞΙΑ

kpyg

kpyg
Εγκαινιάζεται το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αριστοτέλη στην Ιερισσό, την Τετάρτη 31 Μαίου στις 19.00, από τον Δήμαρχο Αριστοτέλη Γιώργο Ζουμπά, τον Πρόεδρο Κ.Ε.Δ.Ε.-Πρόεδρο Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων, Γιώργο Πατούλη και την Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α. "ΦΡΟΝΤΙΔΑ" Κατερίνα Μήτρου.

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΕΥΕΞΙΑ

mlfr

mlfr
Πάνω από 16 άτομα, παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί, μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στα νοσοκομεία των Σερρών, της Καβάλας και της Δράμας, μετά την ανατροπή του τουριστικού λεωφορείου που μετέφερε 18 μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βαμβακόφυτου Σερρών και 17 ενήλικες (κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς), με προορισμό την Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ