Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 30 Μάιος 2017 - Strymonikos Today

vlfvn

vlfvn
Έχουμε την τύχη να ζούμε στη χώρα όπου θεμελιώθηκαν για πρώτη φορά έννοιες όπως η δικαιοσύνη, η ελευθερία, η ισότητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

erstvb

erstvb
Την Παρασκευή 23 Μαϊου 2017 η κ. Φιλιππιδάκη εθελόντρια του Ερυθρού Σταυρού Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε το σχολείο μας με σκοπό την ενημέρωση των Μαθητών/τριών γονέων και εκπαιδευτικών γύρω από θέματα Α΄ Βοηθειών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

arglg

arglg
Ποια οργάνωση οικιστική, πολιτική, εμπορική μετέφεραν οι ελληνικές αποικίες στις βορειοδυτικές ακτές του Στρυμονικού κόλπου πριν από 2.700 χρόνια; Ποια γλώσσα επικράτησε από τη συνύπαρξη αποίκων με τον ντόπιο θρακικό πληθυσμό και πώς ήταν οι σχέσεις της αποικίας με τον υπόλοιπο ελληνικό κόσμο;

Κατηγορία Πολιτισμός

mtf

mtf
Τετ-α-τετ Φάνη Παπά με Κατερίνα Νοτοπούλου για τη μεταφορά των μαθητών στο Νομό Θεσ/νίκης. Στο επίκεντρο βρέθηκαν τα προβλήματα που διαπιστώνονται στη διαδικασία της μεταφοράς των μαθητών από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

dklsm

dklsm
Σε συμβολικό κλείσιμο και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, θα προχωρήσουν αύριο -Τετάρτη- το απόγευμα, για περίπου 20 λεπτά, τοπικοί φορείς της Καβάλας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση εγκατάστασης και δεύτερου σταθμού διοδίων εντός των γεωγραφικών και διοικητικών ορίων της Περιφερειακής Ενότητας.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

pnlx

pnlx
Αντίστροφα μετρούν οι υποψήφιοι των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, που θα διεκδικήσουν τις 70.726 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

pgreys

pgreys
Πικραμένη και απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του Υπουργείου Πολιτισμού η αρχαιολόγος που έγινε γνωστή διεθνώς από τις ανασκαφές της στην Αμφίπολη!

Κατηγορία Πολιτισμός

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ