Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2017 - Strymonikos Today

dhnt

dhnt
Μετά από 8 χρόνια που υπηρέτησα το Γυμνάσιο Αρέθουσας ως Διευθυντής και Καθηγητής Φυσικής Αγωγής αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τα συναισθήματά μου μέσω αυτού του αποχαιρετιστήριου μηνύματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

papt

papt
Ο Εθνικός Σοχού ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι κυπέλλου της Κυριακής, καθώς επικράτησε του ΠΑΟΚ Σταυρού με 2-0.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

apr

apr
Μια εμφάνιση πραγματικής Θύελλας και ένας σούπερ Μάνθος Πλατάκης μέσα στον Άγιο Βασίλειο οδήγησαν τον Περιστερώνα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΕΠΣΜ !

Κατηγορία ΣΠΟΡ

gsms

gsms
Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017. Η αρχή μιας νέας σχολικής χρονιάς. Το σχολείο μας υποδέχτηκε μαθητές, γονείς και κηδεμόνες!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

glsfm

glsfm

Τα λόγια είναι περιττά. Όσα διαδραματίστηκαν κατά την είσοδο του Νίκου Γκάλη στην αιωνιώτητα του Naismith Memorial Basketball Hall of Fame θα μείνουν για πάντα ως χρυσή παρακαταθήκη του Ελληνικού Μπάσκετ! Απολαύστε τώρα και τον υπέροχο λόγο του Νίκου Γκάλη που θα μείνει στην ιστορία ως ένας από τους πιο "συμπυκνωμένους", τους πιο "μαγικούς" που έχουμε δει στην ιστορία.

Κατηγορία ΣΠΟΡ

arkmd

arkmd
Ακόμη ένα περιστατικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει το ΕΚΑΒ στη Χαλκιδική με αεροδιακομιδή στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος που υλοποιείται για δεύτερο συνεχές καλοκαίρι.

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΕΥΕΞΙΑ

kvlr

kvlr
Συνεχίζοντας δυναμικά την περυσινή εκπληκτική πορεία του και ξαναπιάνοντας το νήμα των εντυπωσιακών εμφανίσεων μετά την καλοκαιρινή διακοπή, ο Ελλήσποντος Νέας Μαδύτου επιβλήθηκε με 1-0 επί του Άρη Καβαλαρίου και βρίσκεται ήδη στην Β΄ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών !

Κατηγορία ΣΠΟΡ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ