Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017 - Strymonikos Today

prap

prap
Η άμεση επέμβαση του συνόλου σχεδόν του προσωπικού και των οχημάτων του Π/Κ Σταυρού σε πυρκαγιά που προκλήθηκε σήμερα Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 στην περιοχή του δάσους της Απολλωνίας απέτρεψε τα χειρότερα και προστάτευσε το ανεκτίμητο φυσικό τοπίο του σπάνιου οικοσυστήματος της περιοχής!.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

snm

snm
Τα επιδόματα ένδειας, σχολικής διαρροής, νεοεισερχομένων στην αγορά εργασίας και απροστάτευτων τέκνων μεταφέρθηκαν στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), διότι τα κριτήρια χορήγησης σε όλες τις περιπτώσεις ήταν χαμηλότερα από τα κριτήρια χορήγησης του ΚΕΑ, διευκρινίζουν κύκλοι του υπουργείου Εργασίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

algdm

algdm
Στην τελική ευθεία για διανομή του φετινού κοινωνικού μερίσματος, για την οποία δεσμεύθηκε ο πρωθυπουργός, μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο, μπαίνει η κυβέρνηση, καθώς υπάρχει συμφωνία με τα τεχνικά κλιμάκια των Θεσμών ότι και φέτος θα ξεπερασθεί ο στόχος του προγράμματος για το πρωτογενές πλεόνασμα.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

emvls

emvls
Ο Δήμος Βόλβης σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Οργάνωση «Vets In Action» ξεκινά δωρεάν μαζικό πρόγραμμα εμβολιασμών, στειρώσεων και ηλεκτρονικής καταγραφής αδέσποτων ζώων το χρονικό διάστημα από 25-9-2017 έως 15-10-2017. 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

nflk

nflk
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) ανταποκρίθηκε στο αίτημα των γονιών ενός 10χρονου κοριτσιού που δίνει μάχη για τη ζωή του και απευθύνει έκκληση για τη συγκέντρωση χρημάτων, προκειμένου η μικρή Νεφέλη να μεταβεί σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό για θεραπεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

aigs

aigs
Στις 23:02 ώρα Ελλάδας, το βράδυ της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου, αρχίζει και τυπικά το φθινόπωρο. Τότε θα συμβεί η φθινοπωρινή ισημερία στο βόρειο ημισφαίριο, όπου βρίσκεται και η χώρα μας, σηματοδοτώντας έτσι την αστρονομική έναρξη του φετινού φθινοπώρου, ενώ αντίστοιχα στο νότιο ημισφαίριο θα αρχίσει η άνοιξη.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

alktst

alktst

Δια παντός θα αφαιρείται η άδεια οδήγησης από μεθυσμένους οδηγούς που έχουν συλληφθεί για τον ίδιο λόγο και στο παρελθόν, σύμφωνα με προωθούμενες ρυθμίσεις του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

altsxb

altsxb
Ο σημερινός εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Νόσου Alzheimer φέρνει στο προσκήνιο τους δεκάδες εκατομμύρια ασθενείς σε όλο τον κόσμο αλλά και τις οικογένειές τους, που γίνονται συνοδοιπόροι στη δύσκολη αυτή πορεία και φροντιστές τους.

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ-ΕΥΕΞΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ