Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 30 Σεπτέμβριος 2017 - Strymonikos Today

evrk

evrk
Η αρχαιότερη σωζόμενη επιγραφή του Ελλαδικού και ίσως του Ευρωπαϊκού χώρου, ένα από τα αρχαιότερα ντοκουμέντα διαγραφής χρεών παγκοσμίως -θέμα δραματικά επίκαιρο στα χρόνια μας- προέρχεται από την πατρίδα του Αριστοτέλη, τα Αρχαία Στάγειρα, χρονολογείται στα πρώτα πενήντα χρόνια ίδρυσης της πόλης, ενώ μας κληροδοτεί και το όνομα του άρχοντα (Θέσπις) που προχωρά στη διαγραφή του χρέους των πολιτών.

Κατηγορία Πολιτισμός

evrm

evrm
«Προβλήματα οικονομικής φύσεως υπήρξαν ανέκαθεν. Η δημοκρατία στις πόλεις μπορεί να βρει λύσεις για τις οφειλές πολιτών, άρα γιατί να μην μπορεί να συμβεί κάτι αντίστοιχο και σε μια εξαιρετικά δημοκρατική Ευρώπη, που ίσως θα έβρισκε μια άλλη λύση στα προβλήματα των χωρών μελών της;».

Κατηγορία Πολιτισμός

pmn

pmn
Σε «κούρεμα» κατά 50% της ετήσιας δαπάνης για την καταβολή του επιδόματος θέρμανσης προχωράει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, με αποτέλεσμα να το πάρουν τον Ιανουάριο λιγότερα νοικοκυριά ή, στην περίπτωση που δεν αλλάξει ο αριθμός των δικαιούχων, να μειωθεί το ύψος του επιδόματος. Δηλαδή οι δικαιούχοι να λαμβάνουν μικρότερο επίδομα.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

vrktdx

vrktdx
Κινηματογραφική καταδίωξη για τη σύλληψη 34χρονου αλλοδαπού λαθροδιακινητή σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα από τον Προφήτη Δήμου Βόλβης μέχρι και την έξοδο για Έδεσσα.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ